Samenwerken aan succes

vrijdag 24 februari 2017

Start-Up Gorinchem nodigt jou van harte uit om bij de volgende Meet-Up aanwezig te zijn. Deze vindt plaats op donderdag 9 maart en start om 15.30u.

“Samenwerken aan succes” is hierbij hét onderwerp én de kern van Start-Up Gorinchem. Een interessante bijeenkomst voor de startende ondernemers die willen leren van ervaren ondernemers. Zoals altijd is deze Meet-Up gratis en vrijblijvend. Je bent van harte welkom en uiteraard ben je vrij om ook anderen uit te nodigen hier ook deel aan te nemen.

Eric van der Velden van De Film Makelaar vertelt zijn verhaal over de start van zijn onderneming. Een enthousiaste ondernemer die je meeneemt in wereld van vallen en opstaan. Waar loop je als starter tegenaan, wat doe je wel maar ook wat kun je beter niet doen. Leer van zijn ervaringen en maak er gebruik van!

De missie van De Film Makelaar is; Samenwerken aan succes. Zij zijn ervan overtuigd dat film zorgt voor meer beleving, meer aandacht en meer omzet. Wat je doelstelling ook is, of welke boodschap je wilt overbrengen, film maakt het verschil.

Kom je ook? Aanmelden kan hier tot en met 7 maart!

Programma

15:30 – 16:00 uur Ontvangst bij Meet and C

16:00 – 17:00 uur Samenwerken aan succes – Eric van der Velden, De Film Makelaar

17:00 – 18:00 uur Netwerkborrel

Hopelijk tot dan!

Vriendelijke groet,

Start-Up Gorinchem

gespiegeld2
Sluiten