Nieuws

Mis niet langer het laatste nieuws.

Samenwerken aan succes

vrijdag 24 februari 2017

Start-Up Gorinchem nodigt jou van harte uit om bij de volgende Meet-Up aanwezig te zijn. Deze vindt plaats op donderdag 9 maart en start om 15.30u.“Samenwerken aan succes” is hierbij hét onderwerp én de kern van Start-Up Gorinchem. Een interessante bijeenkomst voor de startende ondernemers die willen leren van ervaren ondernemers. Zoals altijd is deze Meet-Up gratis en vrijblijvend. Je bent van harte welkom en uiteraard ben je vrij om ook anderen uit te nodigen hier ook deel aan te nemen. Eric van der Velden van De Film Makelaar vertelt zijn verhaal over de start van zijn onderneming. Een enthousiaste ondernemer die je meeneemt in wereld van vallen en opstaan. Waar loop je als starter tegenaan, wat doe je wel maar ook wat kun je beter niet doen. Leer van zijn ervaringen en maak er gebruik van! De missie van De Film Makelaar is; Samenwerken aan succes. Zij zijn ervan overtuigd dat film zorgt voor meer beleving, meer aandacht en meer omzet. Wat je doelstelling ook is, of welke boodschap je wilt overbrengen, film maakt het verschil. Kom je ook? Aanmelden kan hier tot en met 7 maart!Programma 15:30 – 16:00 uur Ontvangst bij Meet and C 16:00 – 17:00 uur Samenwerken aan succes – Eric van der Velden, De Film Makelaar 17:00 – 18:00 uur Netwerkborrel Hopelijk tot dan! Vriendelijke groet, Start-Up Gorinchem

Lees meer

Terugblik Meet-Up 8 december

dinsdag 22 november 2016

Weet jij wat een API is? Of hoe je data inzet om jouw doelgroep te creëren?Donderdag 8 december vond een interessante Meet-Up plaats rondom technische innovatie. Hier werd op een simpele manier uitgelegd wat jouw software en inzet van data kan toevoegen aan de groei van het bedrijf. Niels van Tilborg van Dailycms en Alice Visser van Counta hebben ons het een en ander bijgebracht. Er kwamen leuke weetjes voorbij: software wordt steeds meer een service; anno 2016 wordt er in twee dagen meer data geproduceerd door Google dan de hoeveelheid data in zijn geheel tot 2003; we worden steeds ouder maar bedrijven gaan steeds minder lang mee, hoe kan data daarin een rol spelen? Deze eyeopeners werden meegenomen in de gesprekken tijdens de netwerkborrel achteraf. Al met al een geslaagde Meet-Up waar we weer met z’n allen met de neus op de feiten werden gedrukt.Wil jij ook aanwezig zijn bij de Meet-Up? Deze vindt namelijk elk kwartaal plaats. Kijk hier voor meer informatie en meld je aan!

Lees meer

Succesvolle lancering Meet and C Start-Up

dinsdag 11 oktober 2016

Afgelopen vrijdag vond de lancering plaats van Meet and C Start-Up. Met een kleine 50 mensen werd het officiële startschot gegeven voor de kraamkamer van nieuwe ideeën in Gorinchem. Erwin van Meeteren sprak over mogelijkheden voor financiering en twee startende ondernemingen in de regio hielden hun pitch. Ingmar Vroege van Digitalisma liet zien dat je met lef veel kunt bereiken. Dion Groeneveld van NIT Solutions is met 6 maanden al op zoek naar zijn eerste medewerker. Kortom, het bruist in de regio Gorinchem. Alle kennispartners hopen dat de ideeën gaan groeien naar concrete succesvolle ondernemingen en dat zij daar een actieve bijdrage aan mogen leveren. Jouw idee laten toetsen? Kom naar de booster op 7 november van 8:00 - 9:00 uur of van 20:00 - 21:00 uur. Deelname is gratis, maar meld je vooraf wel even aan via deze link.

Lees meer

Lancering Meet and C Start-Up op 7 oktober 2016

vrijdag 2 september 2016

Op 7 oktober lanceren we officieel het Meet and C Start-Up programma. Vanaf 15:30 uur is iedereen van harte welkom om het nieuwe concept te ervaren onder het genot van een hapje en een drankje. Het programma ziet er als volgt uit:Programma 15:30 uur Inloop 16:00 uur Opening & Presentaties “Samen werken aan nieuw ondernemerschap” – introductie Meet and C Start-Up - Edward van der Meijden, mede-initiatiefnemer “Hoe krijg je start-ups financieel van de grond? - Erwin van Meeteren, CFO van o.a. Beslist.nl, Improve Digital, Layer en EenMedia en directeur van Kieskeurig “De beste tips voor een succesvolle pitch!” – Ingmar Vroege, Digitalisma en Dion Groeneveld, NIT Solutions delen hun ervaringen. 17:00 uur Ready for takeoff! 17:15 uur Netwerkborrel Locatie: Meet and C, Stationsweg 29 Gorinchem Word ‘Friend’ van Meet and C Start-Up! Wil je vanuit jouw eigen organisatie bijdragen aan het succes van Meet and C Start-Up? Friends treden op als coach of bieden inhoudelijke expertise. Ook Friend worden? Tijdens de Meet-Up vertellen we je graag hoe dit kan. Ben jij bij de lancering? Geef je dan uiterlijk 3 oktober op via deze link.

Lees meer
Sluiten