De mogelijkheden

Jij bepaalt zelf in welke fase je met jouw onderneming stapt en op welke vlakken ondersteuning en advies nodig is. Je kan al een uitgewerkt plan en net gestart zijn. Je kan ook al even op weg zijn met je onderneming of je bent nog helemaal niet begonnen. Bij Start Up Gorinchem zijn alle soorten startende ondernemers van harte welkom.

Explore

Van idee naar concept

4 maanden

Je hebt een droom, een idee. Zou het wat kunnen zijn? Is er een markt voor? Je bent klaar voor de eerste kritische toets!We maken graag een afspraak met je voor om te sparren met ervaren ondernemers over de levensvatbaarheid van jouw idee. Frequentie: op aanvraagKosten: gratisVoor wie: Iedereen met een goed idee!Is jouw idee rijp genoeg voor de volgende stap? Na maximaal 4 maanden houd jij een (video) pitch voor de Kennispartner-jury om door te kunnen groeien naar de Prepare-fase.

Bekijken

Prepare

Van concept naar businessplan

4 maanden

Het wordt steeds serieuzer! Jouw idee lijkt levensvatbaar. Tijd voor een echt plan. Je gaat ervoor!In 4 maanden tijd ontwikkel jij je businessplan! Op vaste momenten ontvang jij van jouw eigen Start-Up coach feedback om je plan nog beter te maken. Er is toegang tot de expertise van onze kennispartners tijdens inloopspreekuren. Kosten: gratis, tenzij je voor een eigen werkplek bij Meet and C kiest. (deze zijn €150,- tot €300,- per maand)Periode: 4 maandenVoor wie: iedereen die een succesvolle pitch heeft gehoudenNa maximaal 4 maanden is het tijd om je businessplan, inclusief tijdlijn en financieringsbehoefte, te presenteren aan de kennispartner-jury. Zij beoordelen of jij doorgaat naar de Liftoff-fase en in aanmerking komt voor een bijdrage als startkapitaal.

Bekijken

Liftoff

Echt van start!

16 maanden

Alle lichten op groen. Spannend! De eerste klanten dienen zich aan. Gaat het allemaal lukken? Gas erop! Op vaste momenten is jouw eigen Start-Up coach beschikbaar om mee te denken, tips en adviezen te geven en contacten te leggen om je startende onderneming te laten groeien. De expertise van kennispartners en hun netwerk blijft binnen handbereik, sowieso tijdens inloopspreekuren maar ook daarbuiten. Na maximaal 16 maanden staat jouw Start-Up helemaal op eigen benen. Je bent klaar om uit te vliegen! Kosten: gratis, tenzij je voor één eigen werkplek bij Meet and C kiest. (deze zijn €150,- tot €300,- per maand)

Bekijken

Fly away

Nu ga je het zelf doen!

Je bent klaar om op eigen benen te staan. Als ‘uitvlieger’ blijf je van harte welkom bij de ‘Meet-Ups’. We horen graag hoe het je verder vergaat en verwachten dat je nieuwe initiatieven weet te inspireren!

Bekijken

Onze kennispartners

Sluiten