Programma

Stapsgewijs in maximaal 24 maanden naar een succesvol bedrijf!

Explore

Van idee naar concept

4 maanden

Je hebt een droom, een idee. Zou het wat kunnen zijn? Is er een markt voor? Je bent klaar voor de eerste kritische toets!Kom langs tijdens onze maandelijkse Booster (inloopspreekuur) om te sparren met ervaren ondernemers over de levensvatbaarheid van jouw idee. De Boosters zijn iedere tweede maandag van de maand van 8:00 - 9:00 uur en van 20:00 - 21:00 uur. Frequentie: eens per maand Kosten: gratisVoor wie: Iedereen met een goed idee!Meld je aan voor de eerstvolgende Booster op 12 december a.s. Ervaren ondernemers zijn er klaar voor om jouw idee te toetsen!Is jouw idee rijp genoeg voor de volgende stap? Na maximaal 4 maanden houd jij een (video) pitch voor de Kennispartner-jury om door te kunnen groeien naar de Prepare-fase.

Bekijken

Prepare

Van concept naar businessplan

4 maanden

Het wordt steeds serieuzer! Jouw idee lijkt levensvatbaar. Tijd voor een echt plan. Je gaat ervoor!In 4 maanden tijd ontwikkel jij je businessplan! Op vaste momenten ontvang jij van jouw eigen Start-Up coach feedback om je plan nog beter te maken. Er is toegang tot de expertise van onze kennispartners tijdens inloopspreekuren. Kosten: € 600,- voor ondersteuning en één eigen werkplek bij Meet and C. (Extra werkplekken € 100,- per maand)Periode: 4 maandenVoor wie: iedereen die een succesvolle pitch heeft gehoudenNa maximaal 4 maanden is het tijd om je businessplan, inclusief tijdlijn en financieringsbehoefte, te presenteren aan de kennispartner-jury. Zij beoordelen of jij doorgaat naar de Liftoff-fase en in aanmerking komt voor een bijdrage als startkapitaal.

Bekijken

Liftoff

Echt van start!

16 maanden

Alle lichten op groen. Spannend! De eerste klanten dienen zich aan. Gaat het allemaal lukken? Gas erop! Op vaste momenten is jouw eigen Start-Up coach beschikbaar om mee te denken, tips en adviezen te geven en contacten te leggen om je startende onderneming te laten groeien. De expertise van kennispartners en hun netwerk blijft binnen handbereik, sowieso tijdens inloopspreekuren maar ook daarbuiten. Ook collegiale inspiratie vanuit andere Start-Ups en Friends tijdens ‘Meet-Ups’ (1x per kwartaal) brengen jouw onderneming verder. Na maximaal 16 maanden staat jouw Start-Up helemaal op eigen benen. Je bent klaar om uit te vliegen! Kosten: Start-Up betaalt bij aanvang van de ‘Liftoff‘- fase € 1600,- voor ondersteuning gedurende 16 maanden. Het gebruik van werkplekken bij Meet and C is optioneel (à € 100,- p. mnd).

Bekijken

Fly away

Nu ga je het zelf doen!

Je bent klaar om op eigen benen te staan. Als ‘uitvlieger’ blijf je van harte welkom bij de ‘Meet-Ups’. We horen graag hoe het je verder vergaat en verwachten dat je nieuwe initiatieven weet te inspireren!

Bekijken

Onze kennispartners

Sluiten