Over ons

Meet and C Start-Up is een initiatief van ervaren ondernemers en professionals uit de regio Gorinchem. In de vorm van een zgn. ‘incubator’- programma willen zij hun kennis en contacten bereikbaar maken voor startende regionale ondernemers met een goed idee en zo bijdragen aan nieuw succesvol ondernemerschap. Meet and C Start-Up wordt mogelijk gemaakt door Kennispartners en Friends.

G&O Verstegen accountants en adviseurs:

“Als accountant, ondernemer en kennispartner vinden wij Start-Up Gorinchem een mooi initiatief! Een startende ondernemer wordt door ervaren mensen met een groot netwerk ondersteund bij het omzetten van een idee naar een bedrijf en alle aspecten die daarbij komen kijken. Een fantastische kans om succesvol te gaan ondernemen.”

Kennispartners

De ervaren ondernemers staan voor je klaar om hun ervaringen te delen.
Kennispartner worden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

logo_dailycms-small

Websites, Webshops & Datakoppelingen
Als technisch internetbureau streven we naar een fantastische online ervaring door gebruik te maken van de beste webtechnieken.

logo_dhc-small

Kwaliteit met passie
Onze advocaten zijn stuk voor stuk gepassioneerd door hun vak. Dat merkt u vanaf het moment dat u bij ons binnenstapt. Energiek en bevlogen gaan we voor u aan de slag. Topkwaliteit leveren is onze enige optie.

logo_meetc-small

Ontmoeten, werken en vergaderen
Meet and C is de perfecte hedendaagse combinatie van een bedrijfsverzamelgebouw, sociëteit en vergaderlocatie in een. Jouw thuisbasis waar gastvrijheid, service en faciliteiten samen komen.

logo_rabobank-small

Aandeel in elkaar
Rabobank is uw partner in business. Actief in uw omgeving om samen uw dromen en ambities te realiseren.

logo_tredion-small

ICT & Telecom
Tredion is al meer dan 15 jaar dé specialist op het gebied van automatisering voor het midden- en kleinbedrijf in midden-Nederland.

logo_notaris-small

Gericht op service en kwaliteit
Wij staan voor een persoonlijke aanpak en kwaliteit. Uw wensen staan voorop! Onze professionals denken graag met u mee. Door bundeling van kennis kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

geno_logo

Binnen ons kantoor hebben wij ruimte voor een creatieve en frisse aanpak van het accountancyvak. Persoonlijke benadering, een breed dienstenpakket en betrokkenheid. Dat is onze kracht.

Friends

Friends dragen bij aan het succes van Meet and C Start-Up. Dit zijn dus géén start ups die begeleid worden, maar organisatie die hun kennis wil overdragen.

Friend worden? Dit is wat we je bieden:

  • Toegang tot de Meet-Ups (1 x per kwartaal) en het netwerk
  • Logo vermelding op startupgorinchem.nl met doorlink naar eigen website
  • Aandacht via social media waar mogelijk
  • Jouw aantrekkelijke aanbod onder de aandacht brengen van Start-Ups


De kosten voor een Friend zijn:
Onderneming 1 t/m 5 personen € 195,- per jaar
Onderneming 6 t/m 50 € 450,- per jaar
Onderneming 51 en meer € 750,- per jaar

Neem contact met ons op en word Friend. Hoe meer vrienden, hoe beter!

*Alle bedragen zijn excl. btw.

Sluiten